Nederlands papier goed verpakt | BNR Nieuwsradio

2022-08-12 18:58:02 By : Ms. Tom Spa

Of luister via BNR app Spotify Apple Podcasts

In de papierbranche zijn ze dolblij met al onze online aankopen. Voor een slordige 460 miljoen euro kocht de Ierse verpakkingsgigant Smurfit Kappa de papiermaker Parenco uit Renkum. CEO Raymond Jolink is te gast.

Gisteravond is de jaarlijkse Business Award door de Franse Kamer van Koophandel in Nederland uitgereikt. De prijs is bestemd voor het bedrijf dat op de meest innovatieve wijze de handelsrelatie tussen Nederland en Frankrijk bevordert. Wie had ooit gedacht dat de kriebelige beestjes zoals sprinkhanen en meelwormen de handelsrelaties zouden bevorderen.

Startup Blanco Services wil met een nieuwe investering een sterkere positie in de fintech sector bemachtigen. Hoe ze dat willen doen bespreken we in het startuppanel, met daarin Niels Palmers (Young Business Award), Martin Luxemburg (Erasmus Centre for Entrepreneurship) en Bernadette Wijnings (Blanco Services).

Geen snelle hap onderweg maar horeca-beleving. Dat is wat je volgens HMS host krijgt naast je natje en je droogje. Als we de cijfers mogen geloven doen ze het goed.